Behandelde lesstof:
Yasir Ozturk // 3 MAVO
Behandeld in de les:
Ik heb de inloggegevens van Yasir ontvangen. Samen hebben we zijn cijfers bekeken die hij het afgelopen jaar heeft behaald. Ook heb ik het huiswerk gecheckt. O.g.v. de cijfers die Yasir in jaar 2 heeft behaald ben ik tot de conclusie gekomen dat zijn zwakste vakken ”Nederlands” en ”Engels” zijn. Voor beide vakken stond hij een 6.6. Wel heeft hij mij aangegeven dat hij dit jaar naast deze 2 vakken ook extra aandacht wil krijgen voor het vak ”biologie”.
Morgen heeft Yasir een proefwerk voor Nederlands. Het is de bedoeling dat hij hoofdstuk 1 en 2 van spelling+taal goed beheerst.
Leerling is 1.5 uur bezig geweest met het leren van dit vak. Ik heb hem geholpen d.m.v. overhoren. Daarnaast heeft hij aankomende week op de donderdag een proefwerk voor Economie (H1). Laatste half uur bezig geweest met economie. Geholpen met overhoren, aangezien hij in het begin best wel moeite had met het leren van de begrippen. Door middel van voorbeelden heeft hij het beter onthouden.
*
Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

Huiswerk voor volgende week:
GEEN