Behandelde lesstof:
Amira Tabelhajt // Klas 2 HAVO/VWO
Behandeld in de les:
Ik heb de inloggegevens van Amira’s magister ontvangen om vervolgens haar behaalde cijfers en haar huiswerk te checken. Op grond van haar cijfers die ze in jaar 1 heeft behaald ben ik tot de conclusie gekomen dat zij niet echt specifiek moeite heeft met een vak. Wel heeft ze mij aangegeven dat ze toch wel extra aandacht wil krijgen voor het vak “Wiskunde”.
Amira heeft aankomende vrijdag een geschiedenis s.o.
Het was de bedoeling dat ze paragraaf 1.2 moest leren + de plaatjes die zijn gegeven in paragraaf 1.1 + tijdbalk + begrippenlijst.
Ik heb haar geholpen met het overhoren daarvan.
Ik verwacht dat Amira een uitstekend cijfer zal behalen!
Daarnaast heeft Amira haar wiskunde huiswerk gemaakt.

Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.

Huiswerk voor volgende week:
/