Behandelde lesstof:
Geachte ouder(s),

Vandaag waren alleen Alae el Yandouzi en Eren Zeynelov aanwezig. Ik denk dat veel leerlingen ervan uitgingen dat de kerstvakantie ook hier twee weken duurt. Doordat ik maar twee leerlingen had, heb ik hen extra begeleiding en aandacht kunnen geven. Wij hebben gezamenlijk en uitgebreid het gemaakte huiswerk van meten nagekeken. Het ging om 3 bladzijdes: blz, 21, 22 en 23. Allerlei opgaves die met meten, maten en schaal te maken hadden.

Alae heeft haar huiswerk uitstekend gemaakt en deed goed mee tijdens het nakijken. Goed om te horen dat ze 0 fouten heeft gemaakt bij de meettoets op school! Ga zo door.

Eren had wat meer moeite met het huiswerk. Vooral meten met liniaal ging fout bij hem? Hij zal hier echt meer mee moeten oefenen. Ik zal dit ook aan juf Saide doorgeven.

Na het nakijken hebben we even pauze gehouden en zijn we aan de slag gegaan met klokkijken, omdat ze dit allebei een beetje lastig vinden. Tijdens het zelfstandig werken liep Eren heel erg vast. Alae deed het prima na de nodige uitleg.

Met vriendelijke groeten,

Juf Salma

Huiswerk voor volgende week:
Voor volgende week moeten zij de bladzijde afmaken waar ze zijn gebleven: blz 22. Daarbij moeten zij blz. 130 hebben gemaakt voor volgende week.

Succes.