Behandelde lesstof:
Geachte ouder(s),

Ik heb vandaag het huiswerk van woordenschat met ze nagekeken taak 2. Opgave 1 tm 14 hadden ze allebei gemaakt. Daarvan had Braydan 4 fout en Vinesh 5. Daarna hebben we samen verdergemaakt tot en met vraag 35. Ze wisten erg veel woorden en Braydan gaf zelfs aan dat een groot deel van de vragen ook in zijn citotoetsen voorkwamen. Zo kon hij een beetje zien of hij het wel daadwerkelijk goed had beantwoord. Daarna heb ik in de pauze met Vinesh aan geschiedenis gezeten omdat hij maandag daarvan een toets heeft. Ik heb op basis van de teksten in zijn boek vragen gemaakt en hem, die laten beantwoorden. Veel vragen kon hij of niet of verkeerd beantwoorden. Daarop heb ik de goede antwoorden erbij gezet en hem dit goed door laten nemen. Ik heb hem dit blaadje ook meegegeven om er thuis mee aan de slag te gaan.
Brayden heb ik zelfstandig laten werken uit Toetstrainer rekenen taak 4. Hierna heb ik het hem ook zelfstandig laten nakijken en hij had van de 20 vragen 7 fouten. Hij zal dus nog verder moeten blijven oefenen.
Vinesh heb ik een oefentoets rekenen laten maken en daarvan had hij 7 fout van de 17.

Met vriendelijke groeten,

Juf Salma

Huiswerk voor volgende week:
Voor volgende week woordenschat taak 3 brayden.
vinesh taak 5 woordenschat