Behandelde lesstof:
Geachte ouders,

Huiswerk is samen uitgebreid nagekeken. Van de 24 vragen had Brayden er maar 7 goed, hij zal hier dus nog heel veel mee moeten oefenen!! Lees boeken, bekijk het nieuws, lees de krant etc.! Vinesh had er maar 15 goed van de 24. Ook hij kan beter. Zorg ervoor dat u hier thuis ook met hun mee oefent.
Hierna hebben ze met de woorden van het nagekeken huiswerk lange zinnen moeten maken waaruit de betekenis van het woord blijkt. Bij Vinesh ging dit heel goed. Bij Brayden ging dit minder, hij begreep het denk ik niet zo goed. Hij maakte korte zinnen waaruit niet op te maken viel wat het woord nou betekent. Ik stel voor dat hij de zinnen thuis wat langer maakt zodat de betekenis wel uit zijn zinnen voortvloeit.

Hierna aan taak 5 gezeten van rekenen (brayden). Vinesh taak heeft zijn gemaakte taak 5 nagekeken. Hij heeft van de 20 vragen 8 fout, het is dus verbeterd, maar hij kan nog steeds beter. Hierna is hij zelfstandig doorgegaan met taak 6. We gaan volgende week nakijken wat ze gemaakt hebben.

Met vriendelijke groet,

Juf Salma

Huiswerk voor volgende week:
Taak 5 afmaken braydan.
Taak 6 afmaken Vinesh.