Behandelde lesstof:
Geachte ouders,

Huiswerk is nagekeken. Braydan taak 5 en 6 van rekenen samen naar de fouten gekeken en gemaakt. Zelfde geldt voor Vinesh. We hebben taak 7 nagekeken en de fouten besproken en opnieuw gemaakt. Hierna heb ik hen aan het werk gezet met spelling toetstrainer. Brayden is bij taak 3 begonnen en is tot taak 5 gekomen. Daarna heb ik hem taak 1 van woordenschat laten maken, omdat hij die door zijn frequente afwezigheid niet heeft kunnen maken. Vinesh is aan zijn begrijpend lezen huiswerk gaan zitten en is daarna ook met toetstrainer spelling aan de slag gegaan. Hij is begonnen bij taak 4.
Ik zie bij beiden een vooruitgang in rekenen tot nu toe en ga mij daarom nu meer op de taalverzorging focussen met hen. Komende weken zal ik een halfuur aan rekenen zitten en de rest van de tijd aan taalverzorging (daaronder valt spelling, grammatica en woordenschat). Daarnaast zal ook met de vaardigheden van begrijpend lezen geoefend worden. Vinesh heeft zijn schoolwerk bij mij af kunnen krijgen.

Met vriendelijke groet,

Juf Salma

Huiswerk voor volgende week:
Toetstrainer Taal : Woordenschat taak 4 en 5 maken.