Behandelde lesstof:
Geachte ouders,

Ik heb vandaag met Vinesh aan zijn huiswerk gezeten en de opdrachten duidelijk uitgelegd zodat hij zelfstandig aan het werk kon. Hij vond rekenen en vooral spelling erg lastig met name het onvoltooid en voltooid deelwoord. Hij begreep het niet zo goed. Het huiswerk heeft Vinesh al voor de vakantie meegekregen en heeft er helaas vrij weinig van gemaakt in de maand tijd die hij heeft gekregen. Hij moet echt aan de slag!! Thuis zal hij de rest zelf af moeten maken. Hij begrijpt nu in ieder geval wat hij moet doen. Doordat ik voornamelijk aan zijn huiswerk heb gezeten en zijn vader heb gesproken om 12:00 ben ik niet toegekomen aan de finaalboeken.

Ik heb Breyden taak 3 laten maken van rekenen toetstrainer (zelfstandig) en ik heb het hem vervolgens laten nakijken. Van de 20 vragen had hij er 8 fout. Ik heb die 8 fouten vervolgens met hem nagekeken en goed uitgelegd hoe hij zulke vragen moest aanpakken. Ook de vragen die hij goed had gemaakt hebben we samen nog een keer gedaan ter controle. Daarna heb ik hem aan toetstrainer taalverzorging laten werken. Taak 1 spelling laten maken en daarvan had hij 1 fout van de 24 vragen, prima! Hij is daarna door gaan werken met taak 2 en die afgemaakt en nagekeken 3 fouten van de 24.

Opmerking voor de ouders: Probeer jullie kinderen a.u.b. naar elke les te sturen. Doordat Breyden nu een aantal keren afwezig is geweest loopt hij erg achter en ik vind het persoonlijk handiger als zij allebei met hetzelfde stof bezig zijn zodat ik ze tegelijk uit kan leggen. Wanneer ze allebei met andere dingen bezig zijn door het aantal keer absent, wordt het lastig om hen allebei evenveel aandacht te geven en de nodige uitleg te geven. Wanneer uw kind niet aanwezig kan zijn, zorg er dan a.u.b. voor dat u dit tijdig aangeeft zodat ik rekening kan houden met het schema.

Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groeten,

Juf Salma

Huiswerk voor volgende week:
Voor zowel Vinesh als Breyden heb ik taak 3 van Spelling uit de Toetstrainer als huiswerk meegegeven voor de volgende week! Vinesh moet zijn huiswerk afmaken, ik zal het volgende week voor hem nakijken.