Behandelde lesstof:
Beste ouders,

Brayden is vandaag niet komen opdagen en heeft zich ook niet afgemeld voor de les. Hieronder een overzicht over de les van vandaag.

Vinesh heeft huiswerk opgekregen, maar deze is niet gemaakt. Aan het begin van de les heeft hij alsnog het huiswerk moeten maken, spelling taak 3. De opgaves zijn daarna nagekeken. Vinesh heeft van de 30 opgaves 13 fouten gemaakt. We hebben samen naar de fouten gekeken. Hj heeft trucjes geleerd bij het vinden van de fout geschreven woorden. Na het maken van spelling taak 3 heeft Vinesh tekst 10 van begrijpend lezen gemaakt. Dit ging best goed. Hij heeft van de 8 opgaves 2 fouten gemaakt.

Na de pauze hebben we met Vinesh gewerkt aan zijn schoolhuiswerk. We hebben samen gekeken naar de eerste bladzijde van het taalhuiswerk. Hij heeft hier een opgave moeten maken over het voltooid deelwoord als bijvoeglijk naamwoord. hier zijn kleine foutjes in gemaakt. Dit is verbeterd. Vervolgens heeft hij ook een opgave moeten maken over de tegenwoordige tijd. Dit ging goed.
Ook hebben we gekeken naar de rekenopgaves die hij heeft moeten maken. Hij heeft hier een aantal fouten in gemaakt. We hebben hier extra tijd aan besteed en hij heeft hier het nodige uitleg over gekregen.

Huiswerk voor volgende week:
Toetstrainer begrijpend lezen, tekst 11 en tekst 12.