Behandelde lesstof:
Emir: Emir vindt rekenen erg moeilijk. Ik heb hem vaker uitgelegd over hoe hij moet splitsen, maar hij vergeet het na een tijdje weer. Ik heb hem geholpen bij het maken van de splitssommetjes. U kunt beter met Emir na school ook even aan schoolwerk zitten samen. Deze hulp heeft hij zeker nodig.

Nisa: Het huiswerk van Nisa hebben we samen nagekeken. Haar fouten heeft ze opnieuw verbeterd. Vervolgens is ze door gaan werken aan 2 bladzijdes. Ze had op de volgende bladzijde moeite met wisselgeld. Deze heb ik haar zo goed mogelijk probeerd uit te leggen.

Najib: Najib is zijn werkboekje thuis vergeten. Graag wil ik dat dit niet meer gebeurt. Ik heb hem splitssommetjes laten maken op het internet. Deze sommen begreep hij pas na mijn uitleg. Hij maakte steeds minder fouten na de uitleg. Vervolgens moest hij aftreksommetjes maken met tientallen. Deze sommen vond hij best moeilijk en moest hij daarom steeds een getallenlijn van mij maken.

Huiswerk voor volgende week:
Nisa heeft als huiswerk een opdracht die gaat over wisselgeld. Zij kan hier hulp bij nodig hebben. U kunt haar daarmee helpen indien het nodig is.
Emir heeft als huiswerk een opdracht die gaat over splitsen. Indien nodig kunt u hem hierbij helpen.
Najib heeft geen hw, omdat hij zijn werkboekje niet bij zich heeft.