Behandelde lesstof:
Denis Tahir: Is heel erg zwak in rekenen en heeft extra aandacht nodig. Wij hebben vandaag samen met hem onder elkaar rekenen geoefend, maar moeten er nog hard aan werken. Hij heeft vandaag de opdrachten 1a en 3 gemaakt. Het maakt niet uit of er weinig opdrachten wordt gemaakt. Het is de bedoeling dat hij het kan begrijpen en zo door kan gaan. Hij moet de basis proberen te begrijpen.
Rouane Balah: Wij hebben samen met Rouane vandaag eerst zijn gemaakte opdrachten nagekeken en daarna heeft hij zijn fouten verbeterd. Rouane heeft best snel door hoe hij de sommetjes moet maken, maar geeft het af en toe te snel op.
Issam Toumlilti: Wij hebben samen met Issam vandaag eerst zijn gemaakte opdrachten nagekeken. Daarna heeft hij nieuwe opdrachten gemaakt.

Alle kinderen zijn individueel geholpen bij het maken van hun opdrachten.

Huiswerk voor volgende week:
Denis Tahir heeft als hw de opdrachten 3 en 4. Denis kan wat hulp gebruiken bij het maken van de sommetjes, omdat hij het best lastig vindt. Wij hebben samen al een beginnetje gemaakt dus het moet goed komen thuis.
Issam heeft als hw de opdrachten 18 en 19.
Rouane heeft als hw de opdrachten 9 en 10. Rouane moet bij opdracht 9 bepalen wat de waardes van de figuren zijn. Hij raakt af en toe in de war. Hij zou hier hulp bij kunnen gebruiken.