Behandelde lesstof:
Aleyna:
Ik heb de opgaven die Aleyna heeft gemaakt nagekeken. Ze had weinig fouten, maar sommige moest ze verbeteren van mij. Vervolgens werkte ze door aan blz. 26, 27, 28, 29,30,31. Tot bladzijde 29 is alles nagekeken.

Rouane:
Rouane heeft in de les de bladzijdes 10,11 en 12 gemaakt. U kunt beter met Rouane zijn huiswerk doornemen, omdat hij de vragen niet in 1 keer begrijpt. Hierdoor wilt hij snel dat ik het antwoord voor zeg, maar dit doe ik niet. Graag wil ik dat u dat ook niet doet.

Issam:
Issam doet een beetje lui en geeft snel op. Hij heeft in de les vandaag niet zo goed gewerkt. Ik zou graag willen dat u met hem zijn huiswerk doorneemt. Deze hulp heeft hij zeker nodig. Voor vandaag heeft hij alleen blz. 13 gemaakt.

Maxi:
Maxi is vandaag pas begonnen aan het werken uit zijn stencils, omdat hij afwezig was de afgelopen paar weken. Hierbij is hij begonnen aan de bladzijdes: 1,3,4,5 ,6,9,10.
Ik heb de bladzijdes 1,3,5 voor hem nagekeken, omdat hij hier een aantal foutjes in had moest hij deze even weer verbeteren.

Huiswerk voor volgende week:
Aleyna:
Huiswerk opdracht 5 en 6 op blz. 32.

Issam:
Issam heeft als huiswerk meer opdrachten gekregen, omdat hij niet wilt doorwerken in de les. Het huiswerk is op blz.14. Hierbij moet hij de opdrachten 11, 12, 13 en 14 maken.

Maxi:
Maxi heeft als huiswerk opdracht 11 op blz. 11. Hij heeft vandaag heel goed gewerkt in de les!

Rouane: Huiswerk voor Rouane is blz. 14