Behandelde lesstof:
De kinderen hebben in de les 1.4 van Begrijpend lezen gemaakt. Deze hebben we tot de helft nagekeken, omdat meerdere leerlingen het nog niet af hadden.

Tuana: Tuana heeft van begrijpend lezen blz. 20 en 21 gemaakt. Van spelling heeft ze blz. 79 gemaakt, deze hebben we ook samen nagekeken. Vervolgens heeft ze van grammatica blz. 63 gemaakt en deze is ook nagekeken. Vaak brengt ze ter sprake dat ze naar huis wilt en niet meer wilt werken, maar toch krijgt ze best veel bladzijdes af.

Tanzher: Tanzher heeft van begrijpend lezen de bladzijdes 19 en 20 gemaakt. Vervolgens is hij gaan werken aan spelling blz. 77 en 78. Deze heb ik voor hem nagekeken. Hij moest tot aan het einde van de les zijn fouten verbeteren.

Eren: Eren heeft veel moeite met taal en vertelt niet zo snel waar hij moeite mee heeft. Hij heeft de bladzijdes 19 en 20 van begrijpend lezen gemaakt. Vervolgens heb ik zijn spelling van vorige week nagekeken bij hem. Hier had hij veel fouten in. Deze moest hij verbeteren van mij. U kunt Eren na school ook even helpen met zijn schoolwerk. Hij kan uw hulp zeker gebruiken.

Aymen: Aymen heeft een beetje moeite met begrijpend lezen. Hierdoor werkt hij iets langzamer dan zijn klasgenoten. Dit vind ik niet erg, maar zo krijgt hij niet veel mee van de andere onderdelen. Voor vandaag heeft hij alleen de bladzijdes 20 en 21 gemaakt van begrijpend lezen. U kunt samen met Aymen thuis boeken lezen en hem vragen wat hij eigenlijk gelezen heeft. Dit zal zijn begrijpend lezen ontwikkelen.

Soraya: Soraya werkt goed door in de lessen. Zij maakt ook weinig fouten. Vandaag heeft zij van begrijpend lezen de bladzijdes 19 en 20 gemaakt. Vervolgens heeft ze van spelling blz. 79 gemaakt. Deze bladzijde heb ik ook nagekeken voor haar. Hier had ze geen fouten in, heel netjes! Tot aan het eind van de les heeft ze blz. 63 van grammatica gemaakt. Grammatica hebben we samen ook weer nagekeken.

Alae: Alae heeft van begrijpend lezen de bladzijdes 19 en 20 gemaakt. Vervolgens is ze begonnen aan blz. 79 van spelling. Deze bladzijde heeft ze niet afgekregen.

Huiswerk voor volgende week:
Huiswerk voor volgende week is blz. 134. De leerlingen Alae, Aymen, Tanzher en Eren moeten ook bladzijde 133 maken.