Behandelde lesstof:
Beste ouder hieronder is te lezen wat de leerlingen hebben behandeld in de les,

Amira : Zij heeft gewerkt uit het wiskunde boek. Ze heeft vooral theorie en opdrachten herhaald, de docent heeft haar aangeraden uitdagende opdrachten te maken. Verder is kort nog naar duits grammatica gekeken.

Ayaan : Zij heeft 2 uur besteed aan het vak AK. Ze is begonnen met een samenvatting hierna heeft de docent haar overhoord en dat ging goed.

Ayoub : Hij heeft gewerkt aan biologie. Hij begon met een samenvatting waarbij de docent hem ook heeft overhoord. Verder is hij begonnen meet wiskunde.

Havva Nur : Zij heeft 2uur besteed aan frans. De docent heeft haar over weinig woorden overhoord. Ze had verder geen vragen.

Alisha: Heeft meerdere malen vragen over wiskunde gesteld waarbij de docent met haar deze vragen heeft besproken en tips heeft gegeven als: let op de juiste zijdes bij het berekenen van de oppervlaktes van driehoeken en let op bij het berekenen van de omtrek dat de formule verandert wanneer je maar de helft van een cirkelomtrek wilt hebben.

Ikra: Zij heeft gewerkt uit nederlands waarbij de docent kort heeft stilgestaan bij een opdracht op de zoekwoorden van uitdrukkingen verder heeft ze vragen gesteld over ´commercieel´, economie en heeft de docent uitgelegd hoe je btw bedragen kunt berekenen namelijk door het percentage te veranderen in een factor door dit getal door 100 te delen.

Berfin: Zij heeft in het eerste uur vooral gewerkt aan haar boekverslag op de computer. De docent heeft de tekst doorgenomen en haar verbeterpunten gegeven waarop zij die heeft gebruikt om haar verslag af te ronden. Verder heeft ze tips gekregen over hoe je een goede samenvatting schrijft van een verhaal. In het tweede uur heeft ze kort gewerkt aan AK. Ze gaf al aan dat ze dit saai vond maar de docent heeft haar alsnog gemotiveerd door haar te overhoren.

Huiswerk voor volgende week:
Neem de vakken mee die in de afgelopen week zijn behandeld op school. Wellicht wil je nogmaals een herhaling van uitleg over een bepaalde theorie gedeelte. Of misschien wel een herhaling van moeilijke opgaves die je alsnog wilt maken. Verder kan er ook gewerkt worden aan huiswerk. Staan er geen toetsen op de planning dan wordt er aangeraden om vakken mee te nemen waarvan het gemiddelde cijfer niet hoog genoeg is.

Neem aub geen leesboeken mee naar de les of stof die gemakkelijk zelfstandig thuis gedaan kan worden!

Mvg,

De docent