Engels & Nederlands Cursus in Den Haag

Cursus Nederlands & Engels in Den Haag – Bij Finaal Educatie in Den Haag kan uw kind een cursus volgen om de kennis van bepaalde talen te verbeteren. U kunt uw kind een cursus Nederlands laten volgen of een cursus Engels. Tijdens deze cursus wordt uw kind in een kleine groep onderwezen in deze taal in zowel woord als geschrift. Dit kan de taalvaardigheid van uw kind in korte tijd sterk verbeteren. Kinderen pikken een taal doorgaans gemakkelijk op. Als ze daarnaast ook nog taalgevoel hebben gaat het ze nog een stuk makkelijker af. Soms heeft een kind een achterstand in taal, deze kan door verschillende oorzaken zijn opgelopen. Bent u bijvoorbeeld naar Nederland geëmigreerd of verblijft u hier langere tijd in verband met werk, dan wilt u vast dat uw kind goed Nederlands leert spreken. Goede kennis van de Engelse taal is altijd handig, maar kan extra belangrijk zijn als u bijvoorbeeld als Nederlander naar het buitenland gaat emigreren of voor langere tijd met uw gezin in een ander land gaat wonen waar vooral Engels wordt gesproken of waar uw kind zich met deze taal in ieder geval goed zal kunnen redden.

Waarom Finaal Educatie?

Geboekte prestaties

76% van de leerlingen hadden een hoger eindadvies (vergeleken met hun voorlopig advies) na een intensieve cito cursus.

Twee proeflessen

Niet tevreden na twee lessen? Dan kunt u zonder enige kosten uw kind afmelden bij ons.

Gratis intaketoets

Laat uw kind een gratis intaketoets nemen bij Finaal Educatie, zodat we precies kunnen achterhalen wat uw kind nodig heeft.

Kleine klassen

Onze klassen bestaan uit maximaal vijftien leerlingen. Zo krijgt uw kind veel aandacht en persoonlijke begeleiding.

Vrije inloopuren

Uw kind kan voor elke vraag langskomen. Wij hebben continu een begeleider die uw kind verder kan helpen.

Jonge professionals

Leerlingen voelen zich meer op hun gemak door het kleine leeftijdsverschil tussen de leerkrachten en de leerlingen.

Engels cursus Den Haag

Tijdens een cursus Engels in Den Haag, verzorgd door Finaal Educatie, leert uw kind de taal op een prettige manier en uiteraard aangepast aan  zijn of haar niveau. De nadruk ligt zowel op het spreken als het schrijven van het Engels, zodat uw kind zich onder alle omstandigheden kan redden in het Engels. Deze taal is internationaal het meest gesproken, uw kind kan zich hiermee over de hele wereld redden. Voor veel vervolgopleidingen is goede of zelfs uitstekende kennis van de Engelse taal een vereiste. Ook voor bepaalde vacatures kom je alleen in aanmerking als het Engels op een goed niveau wordt gesproken en geschreven. Natuurlijk krijgt uw kind Engels op school, het is een verplicht examenvak. Maar als u de kennis van de taal verder wilt verbeteren dan kan een cursus Engels bij Finaal Educatie in Den Haag uitkomt bieden.

Spelenderwijs Engels leren spreken

Tijdens de cursus Engels in Den Haag leert uw kind spelenderwijs en aangepast  aan het niveau Engels spreken en schrijven. Als u binnenkort met uw gezin voor langere tijd of voorgoed naar een land verhuist waar Engels de voertaal is, dan kan uw kind zich daar prima redden en zal daardoor gemakkelijker aansluiting vinden in de klas of bij kinderen in de buurt. Ook kan uw kind zelfstandig naar een winkel en kan hij of zij zich verstaanbaar maken tegen de buren of andere mensen in de buurt. Zo zal uw kind zich hopelijk sneller thuis voelen in de nieuwe omgeving.

Cursus Nederlands Den Haag

Een cursus Nederlands in Den Haag kan uw kind helpen onze  taal beter te leren spreken en schrijven. Dit kan nuttig zijn als u niet van Nederlandse afkomst bent en het Nederlands niet uw moedertaal is. Goed Nederlands kunnen spreken is enorm belangrijk als u in Nederland woont, leert en werkt. Dat geldt voor de ouders maar zeker ook voor de kinderen. Een groot voordeel is dat kinderen een taal vaak erg makkelijk oppikken en dit snel onder de knie krijgen. Zeker het spreken leren ze vrij snel. Het schrijven kan soms wat meer tijd vergen, zeker omdat het Nederlands een lastige taal is als het gaat om bijvoorbeeld het vervoegen van werkwoorden en het juist gebruik van ‘de’ en ‘het’. Maar als uw kind graag wil leren dan gaat het zeker lukken om het Nederlands snel onder de knie te krijgen.

Finaal Educatie scoort met een gemiddeld cijfer van 8,7 al jaren erg hoog!

Op basis van de vooruitgang van leerlingen, tevredenheid ouders, tevredenheid leerlingen, behaalde resultaten leerlingen en de kwaliteit.
Elk jaar opnieuw heeft Finaal Educatie leerlingen die 550 punten scoren bij de Cito toets.

Goed Nederlands spreken is belangrijk voor uw kind

Wanneer u zich permanent of voor langere tijd in Nederland wilt vestigen dan is het belangrijk dat uw kinderen snel goed Nederlands leren. Een cursus Nederlands door Finaal Educatie kan daarbij van groot belang zijn. Als uw kind goed Nederlands verstaat en spreekt en als het even kan ook schrijft, dan kan uw kind veel beter en gemakkelijker meekomen op school. Nederland heeft een aantal internationale scholen waar in het Engels les wordt gegeven, maar hier is lang niet altijd plaats en bovendien zijn dit kostbare scholen voor de ouders. Wilt u dat uw kind naar een plaatselijke basisschool gaat of naar het voortgezet onderwijs in de regio, dan is het absoluut noodzakelijk dat uw kind het Nederlands goed onder de knie krijgt.

Een cursus Engels of Nederlands in kleine groepen

Bij Finaal Educatie in Den Haag volgt uw kind een cursus Engels of Nederlands in kleine groepen. Dat betekent dat uw kind veel individuele aandacht krijgt en daardoor de taal snel en goed onder de knie krijgt. Uw kind leert de taal zowel verstaan als spreken en schrijven. De cursus Engels of cursus Nederlands in Den Haag wordt gegeven door een ervaren docent die weet hoe taalonderwijs gegeven moet worden. Hoeveel lessen nodig zijn hangt af van het niveau van het kind. Er wordt uiteraard naar gestreefd om kinderen van gelijk niveau in een groep bij elkaar te zetten zodat zij elkaar kunnen stimuleren en niet belemmeren.

Schrijf uw kind in voor een cursus Nederlands of een cursus Engels

Vindt u goede educatie belangrijk voor uw kind? Schrijf uw zoon of dochter dan nu in voor een cursus Nederlands of een cursus Engels bij Finaal Educatie in Den Haag. Uw kind krijgt les van een enthousiaste leraar die er alles aan zal doen om ervoor te zorgen dat uw kind de taal zo snel mogelijk op alle fronten goed beheerst. Als het om Nederlands gaat leert uw kind uiteraard ook de lastige grammaticaregels waar zelfs veel Nederlanders nog vaak moeite mee hebben. Tijdens de cursus Engels leert uw kind deze taal op een goed niveau lezen, spreken en schrijven, zodat uw zoon of dochter zich in het Engels overal zonder problemen kan redden. Wilt u eerst meer informatie over onze cursussen in Den Haag dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen, wij beantwoorden graag al uw vragen. Naast een cursus in Den Haag verzorgt Finaal Educatie ook bijlessen voor kinderen in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs, meer informatie over het brede aanbod is te vinden op de website.

Finaal Educatie geeft al jaren bijles, huiswerkbegeleiding, Entree training en Cito training in Den Haag en omgeving.

Twee proeflessen nemenTarieven bekijken

Best scorende leerlingen

 – Scores Cito Eindtoets 2018 – 

Cursus Den Haag

Agah Mert Özgür

Cito-score: 550

Engels cursus Den Haag

Öykü Derem Çiftçi

Cito-score: 550

Cursus Nederlands Den Haag

Musab Akdoğan

Cito-score: 549

“Samen halen wij het beste uit uw kind!”

Nu met 2 proeflessen!

+10 jaar ervaring

Al meer dan 10 jaar bieden wij onderwijsondersteuning.

3

Groep

4

Groep

5

Groep

6

Groep

7

Groep

8

Groep

Selecteer groep en bekijk ons aanbod