Behandelde lesstof:
Beste ouder(s),

Vandaag hebben de leerlingen als volgt gewerkt:

-Buse: Buse heeft vandaag wiskunde opdrachten gemaakt die zij nog lastig vond. Dit hebben wij samen nagekeken en verder heb ik haar oefenexamen opdrachten voor wiskunde gegeven om te oefenen.

-Irem: Irem heeft na de vakantie een toets voor wiskunde. Zij moest alle A-opdrachten van hoofdstuk 6 maken. Dit heeft zij nog niet afgekregen en moet dit voor volgende week afkrijgen. In totaal zijn het meer dan 20 opdrachten en zij heeft er al ongeveer 10 af.

Melisa A: Melisa heeft bedrijfseconomie meegenomen en heeft hoofdstuk 4 samengevat en geleerd. Het tweede uur is zij verder gegaan met het leren van biologie.

Melisa S.: Melisa heeft natuurkunde meegebracht en heeft haal huiswerk gemaakt. (hs 9 heel paragraaf 1) Hierna is zij verder gegaan met Maatschappijleer.

Nuseema: Nuseema begreep de kwadraten niet van wiskunde. Wij hebben dit samen bekeken en dit is ook uitgelegd. Erna heb ik haar extra oefenopdrachten voor Wiskunde gegeven over de kwadraten,zodat zij dit beter begreep. Verder heeft zij geleerd voor hoofdstuk 4 Engels. Ik heb de woorden van lesson 1 en 3 overhoord.

Zuleyha: Zuleyha heeft na de vakantie een Engels toets over de Past simple en Past continuous. Zij heeft opdrachten gemaakt om deze beter te begrijpen. Verder heeft zij samen met mij Nederlands herhaald over vergelijkingen.

Met vriendelijke groet,

Serap Yalniz

Huiswerk voor volgende week:
Melisa S: Maak teksten af!!
Irem: Maak de opgegeven opdrachten van wiskunde af en neem het mee.
Nuseema: Neem je planning mee voor volgende week,