Behandelde lesstof:
Rojin kwam rustig binnen. Ze gaf aan dat ze een SO heeft voor Engels. Ze heeft woordjes en zinnen geleerd. Ze gaf aan dat ze het moeilijk vindt om lange Nederlandse zinnen te vertalen naar Engels zinnen. Ik heb haar hiermee geholpen. Dat ging hartstikke goed. . Ze gaf aan dat ze komende week weinig toetsen heeft. Daarom heeft ze vandaag vooruit gewerkt voor een aantal vakken.
Rojin heeft geconcentreerd en gemotiveerd gewerkt vandaag.

Seyyitali kwam op tijd binnen. Hij gaf aan dat hij moe is, omdat hij vandaag gezwommen heeft. Seyyitali heeft de komende week veel toetsen. Hij heeft vandaag geleerd voor wiskunde en biologie. Dat ging goed. Seyyitali moet meer oefenen voor wiskunde. We hebben afgesproken dat hij thuis extra gaat oefenen. Hij raakte af en toe afgeleid, omdat hij moe was. Maar hij heeft vandaag wel wat kunnen leren. Ook had hij een aantal vragen over ‘het berekenen van procenten’ en ‘kommagetallen’. Ik heb het hem uitgebreid uitgelegd.
Seyyitali heeft geconcentreerd en gemotiveerd gewerkt!

Melih kwam op tijd binnen. Hij gaf aan dat hij een opdracht op de computer moest maken. Daaraan heeft hij de eerste uur aan gewerkt. we hebben samen naar zijn magister bekeken. Hij heeft de afgelopen weken veel toetsen gehad. De komende weken heeft hij het daarom rustig. Hij heeft de laatste uur iets voor zichzelf gedaan. Melih heeft geconcentreerd en gemotiveerd gewerkt vandaag!

Huiswerk voor volgende week:
niet van toepassing!