Behandelde lesstof:
Beste ouder(s),

Abderrahman: Abderrahman heeft geleerd voor Nederlands. Hij heeft de verschillende tekstdoelen, verwijswoorden en signaalwoorden geleerd. Ik heb hem ook overhoord en hij begrijpt dit. Verder heeft hij ook geleerd voor zijn biologie SO. Voor biologie heeft hij niet alles afgekregen, maar wat hij wel heeft afgekregen is ook overhoord.

Emre: Emre heeft biologie meegenomen als huiswerk en heeft paragraaf 5 afgemaakt. Naast biologie heeft hij ook vragen gesteld over Nederlands. Hij begreep niet precies hoe hij een nieuwsbrief moest schrijven. Ik heb met hem gekeken naar de theorie over het schrijven van een nieuwsbrief en hij heeft als opdracht gekregen om een nieuwsbrief te schrijven. Dit heb ik bekeken en hij moest het over doen vanwege zijn interpunctie fouten.

Kerem: Kerem heeft biologie meegenomen en moest paragraaf 4 en 5 maken. Dit heeft hij de gehele les zitten maken.

Dennis: Dennis moest van mij weer Nederlands meenemen en oefenen met de zinsdelen, omdat hij er moeite mee heeft. Wij hebben samen gekeken naar zijn vorige opdrachten en erna moest hij 15 zinnen gaan overnemen in zijn schrift en de zinnen verdelen.

Met vriendelijke groet,

Serap Yalniz

Huiswerk voor volgende week:
Abderrahman: Neem Engels mee de volgende keer.

Dennis: Neem biologie mee de volgende keer.

Emre: Neem Frans mee de volgende keer.

Kerem: Neem wiskunde mee de volgende keer.