Behandelde lesstof:
Beste ouder(s),
Emre: Emre heeft biologie huiswerk meegenomen. Hij moest paragraaf 4 tot en met 6 maken en heeft dit ook af gekregen. Als Emre iets niet begrijpt, geeft hij dit meteen aan en dit is heel fijn voor mij als docent. Hij was ook klaar met biologie voordat de les was afgelopen. Ik heb hem dus de opdracht gegeven om alle moeilijke woorden op te schrijven en de betekenissen erachter te schrijven.

Kerem: Kerem heeft woensdag een toets voor Engels. Hij heeft de woorden en zinnen geleerd. Dit heeft hij al snel onder de knie gekregen. Engels is een vaak waar Kerem helemaal geen moeite mee heeft. Na het leren van de woordjes en zinnen, heeft Kerem zijn werkboek opdrachten van hoofdstuk 4 gemaakt. Hier was hij ook klaar mee. Ik heb hem de opdracht gegeven om verder te werken.

Abderrahman: Abderrahman heeft dinsdag een Duits proefwerk en heeft de Duitse woorden en zinnen moeten leren. Ik heb hem overhoord en merkte dat hij vaak lidwoord fouten heeft. Hij moest van mij hierna de woordjes en zinnen overschrijven in zijn schrift, maar hij had geen schrift mee.

Met vriendelijke groet,
Serap Yalniz

Huiswerk voor volgende week:
Huiswerk voor volgende keer is het meenemen van minimaal 2 moeilijke vakken en meenemen van een schrift. Schriften zijn belangrijk tijdens bijles en deze worden toch vaak vergeten en dat is niet de bedoeling.