Behandelde lesstof:
Beste ouder(s),
Dennis: Dennis heeft proefwerkweek en moet nog wiskunde doen. Hij moet hoofdstuk 1 en 2 leren van wiskunde. Ik heb hem als maakwerk alle A-opgaven gegeven, zodat ik zeker ben dat hij de stof beheerst. Naast wiskunde had hij ook geschiedenis bij zich, hij heeft hiervan wel een proefwerk gehad.

Emre: Emre moest van economie hoofdstuk 2 alle herhalingsopgaven van paragraaf 1 en 2 maken. Dit waren in totaal 26 opgaven. Hij heeft dit afgekregen en is verder gegaan met Nask waar hij achterliep. Deze achterstand heeft hij ingehaald

Kerem: Kerem heeft nog een beetje moeite met de balansmethode en wilde deze oefenen. Ik heb hem maakwerk gegeven voor wiskunde die te maken hadden met de balansmethode. Als hij iets niet begreep, werd dit meteen gemeld bij mij en hebben wij dit samen besproken.

Abderrahman: Abderrahman zit midden in een proefwerkweek en moet nog biologie leren. Hij had vandaag biologie meegenomen en hiervan moest hij van mij thema 1 samenvatten. Ik heb hem overhoord. Hij begrijpt paragraaf 1 tot en met 3 helemaal.

Met vriendelijke groet,
Serap Yalniz

Huiswerk voor volgende week:
Huiswerk voor volgende week is het meenemen van ten minste twee moeilijke vakken.