Huiswerkbegeleiding Den Haag

Huiswerkbegeleiding Den Haag – Met huiswerkbegeleiding in Den Haag kunt u ervoor zorgen dat uw kind beter mee kan komen op school. Huiswerk maken vereist discipline en vaak hulp van de ouders. Als u deze hulp niet kunt bieden, bijvoorbeeld omdat u een drukke baan heeft of niet over de benodigde kennis beschikt, dan kan huiswerkbegeleiding in Den Haag uitkomst bieden. Uw kind wordt door een ervaren docent van Finaal Educatie geholpen met zijn of haar huiswerk zodat de prestaties op school verbeteren of op het gewenste niveau blijven. Misschien heeft uw kind een periode waarin het leren even niet zo wil vlotten, dan kan huiswerkbegeleiding zeker helpen om te voorkomen dat uw kind een jaar over moet doen.

Waarom Finaal Educatie?

Geboekte prestaties

76% van de leerlingen hadden een hoger eindadvies (vergeleken met hun voorlopig advies) na een intensieve cito cursus.

Twee proeflessen

Niet tevreden na twee lessen? Dan kunt u zonder enige kosten uw kind afmelden bij ons. In dat geval zijn de proeflessen gratis.

Gratis intaketoets

Laat uw kind een gratis intaketoets nemen bij Finaal Educatie, zodat we precies kunnen achterhalen wat uw kind nodig heeft.

Kleine klassen

Onze klassen bestaan uit maximaal vijftien leerlingen. Zo krijgt uw kind veel aandacht en persoonlijke begeleiding.

Vrije inloopuren

Uw kind kan voor elke vraag langskomen. Wij hebben continu een begeleider die uw kind verder kan helpen.

Jonge professionals

Leerlingen voelen zich meer op hun gemak door het kleine leeftijdsverschil tussen de leerkrachten en de leerlingen.

Wanneer is huiswerkbegeleiding nodig?

Huiswerkbegeleiding kan uitkomst bieden als uw kind een leerachterstand heeft opgelopen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Langdurige ziekte, problemen in de thuissituatie of op school. Ook kan het zo zijn dat uw kind moeite heeft met een bepaald vak en hier een achterstand in oploopt die tijdens de klassikale lessen niet wordt ingelopen. De leraar kan in zo’n geval extra huiswerkopdrachten geven om deze achterstand in te lopen en de kennis bij te spijkeren. Als u zelf niet de mogelijkheid heeft om uw kind te helpen, dan kunt u een beroep doen op huiswerkbegeleiding in Den Haag door Finaal Educatie.

Goede huiswerkbegeleiding in Den Haag kan doubleren voorkomen

Als uw kind slechte resultaten behaalt op school dan kan dat betekenen dat uw zoon of dochter een jaar over moet doen. Dat is natuurlijk erg zonde. Niet alleen verliest uw kind de aansluiting met leeftijdgenoten, maar ook zorgt het voor u als ouder voor extra kosten omdat de school van uw kind sowieso een jaar langer gaat duren. Wilt u voorkomen dat uw kind blijft zitten, regel dan  goede huiswerkbegeleiding in Den Haag voor de vakken waar uw kind problemen mee heeft. Individuele aandacht kan net het verschil maken tussen alsnog over gaan en een jaar nog eens moeten doen. Zeker als uw kind in andere vakken wel goed is, is het gewoon heel zonde om een heel jaar te moeten overdoen omdat de kennis voor bepaalde vakken tekortschiet.

Finaal Educatie scoort met een gemiddeld cijfer van 8,7 al jaren erg hoog!

Op basis van de vooruitgang van leerlingen, tevredenheid ouders, tevredenheid leerlingen, behaalde resultaten leerlingen en de kwaliteit.
Elk jaar opnieuw heeft Finaal Educatie leerlingen die 550 punten scoren bij de Cito toets.

Hoeveel huiswerkbegeleiding in Den Haag heeft mijn kind nodig?

De vraag hoeveel huiswerkbegeleiding in Den Haag uw kind nodig heeft is niet op voorhand te zeggen. Ten eerste hangt dit af van het niveau van uw kind. Daarnaast is het belangrijk of uw kind achterstanden in vakken heeft opgelopen, of gewoon goede begeleiding nodig heeft om het huiswerk goed te doen en zo goed bij te blijven op school. Als uw kind een achterstand heeft dan kunnen onze docenten ervoor zorgen dat deze met de juiste huiswerkbegeleiding wordt ingelopen. U kunt bijvoorbeeld met de leraar van uw kind overleggen over het meegeven van extra huiswerkopdrachten die tijdens de huiswerkbegeleiding worden gedaan. Vaak kan na 1 of 2 sessies een inschatting worden gemaakt hoeveel begeleiding bij het huiswerk in Den Haag uw kind nodig heeft zodat u een indicatie heeft over de benodigde investering.

Wat kan ik doen als mijn kind zijn huiswerk niet maakt?

Als ouder zult u misschien controleren hoeveel huiswerk uw kind heeft en of dit daadwerkelijk wordt gemaakt. Maar soms weet uw kind u om de tuin te leiden en komt u er tijdens een gesprek met de leraar pas achter dat uw kind er veel slechter voorstaat op school dan u had gedacht. In zo’n geval kan huiswerkbegeleiding uitkomst bieden. Finaal Educatie biedt dit aan voor leerlingen in het basisonderwijs en bij het voortgezet onderwijs. Uiteraard wordt de begeleiding verzorgd door een docent die goed op de hoogte is van de stof die uw kind moet doornemen zodat er goede begeleiding kan worden gegeven. Dit varieert van samen opgaven maken waarbij het kind uiteraard volledig wordt gestimuleerd zelf de juiste antwoorden te beredeneren tot het oefenen van stof voor een toets of repetitie.

Hoe groot zijn de klassen bij huiswerkbegeleiding in Den Haag?

Uw kind wordt op basis van de groep waarin hij of zij zit ingedeeld in een klas voor huiswerkbegeleiding in Den Haag voor de basisschool. De groepsgrootte varieert van 9 tot maximaal 15 leerlingen per groep. Voor het voortgezet onderwijs kunt u kiezen uit verschillende niveaus, afgestemd op de behoefte van uw kind. De groepen voor huiswerkbegeleiding voortgezet onderwijs bestaan uit 5 of 9 leerlingen per groep. Uw kind krijgt ondersteuning voor vakken waar een achterstand is of als u wilt begeleiding voor alle vakken. Daarnaast biedt Finaal Educatie de mogelijkheid om privé lessen voor uw kind te geven, zodat de begeleiding 1 op 1 en dus optimaal is.

Hoe weet ik of mijn kind huiswerkbegeleiding nodig heeft?

Als u merkt dat de cijfers van uw kind achterblijven of als de leraar of decaan aangeeft dat de schoolprestaties van uw kind te wensen overlaten dan kunt u huiswerkbegeleiding in Den Haag overwegen. Uw kind krijgt als dat nodig is extra begeleiding bij de vakken waar het moeite mee heeft. Zo kan een achterstand worden weggewerkt en kan er gewerkt worden aan het behalen van betere cijfers. Ook als u merkt dat uw kind misschien te makkelijk over school denkt, het weliswaar goed doet maar u het idee heeft dat uw kind niet het maximale uit zichzelf haalt, kan huiswerkbegeleiding helpen om de goede cijfers te behouden en daarnaast te werken aan vakken waar de kennis wellicht toch tekort schiet. Ook kan goede huiswerkbegeleiding ervoor zorgen dat uw kind niet afglijdt en het gewenste niveau blijft houden.

Wat zijn de tarieven voor huiswerkbegeleiding in Den Haag?

De tarieven die Finaal Educatie berekent voor de huiswerkbegeleiding en bijlessen in Den Haag zijn afhankelijk van uw wensen en de situatie van uw kind. Er wordt 8 tot 16 uur bijles per week gegeven en uw kind zit altijd in een kleine groep. U vindt een compleet overzicht van de tarieven en  verschillende mogelijkheden op onze website. Hier kunt u uw kind ook meteen inschrijven. Mocht u na 1 of 2 lessen niet tevreden zijn dan bestaat de mogelijkheid dat u uw geld terugkrijgt en wordt de begeleiding gestaakt. Maar natuurlijk hopen wij dat u tevreden bent over de diensten van Finaal Educatie en dat wij samen met uw kind ervoor kunnen zorgen dat de schoolprestaties verbeteren en uw kind ook weer met meer plezier naar school gaat.

Finaal Educatie geeft al jaren bijles, huiswerkbegeleiding, Entree training en Cito training in Den Haag en omgeving.

Twee proeflessen nemenTarieven bekijken

Best scorende leerlingen

 – Scores Cito Eindtoets 2018 – 

Cursus Den Haag

Agah Mert Özgür

Cito-score: 550

Engels cursus Den Haag

Öykü Derem Çiftçi

Cito-score: 550

Cursus Nederlands Den Haag

Musab Akdoğan

Cito-score: 549

“Samen halen wij het beste uit uw kind!”

Nu met 2 proeflessen!

+10 jaar ervaring

Al meer dan 10 jaar bieden wij onderwijsondersteuning.

3

Groep

4

Groep

5

Groep

6

Groep

7

Groep

8

Groep

Selecteer groep en bekijk ons aanbod