Voor scholen

Het afgelopen jaar heeft veel gevraagd van docenten, begeleiders en leerlingen op scholen. Leerlingen hebben achterstanden opgelopen die niet altijd even gemakkelijk weer weg te werken zijn. Scholen zien dat sommige leerlingen een steuntje in de rug kunnen gebruiken en zoeken naar de beste manier om ze deze ondersteuning te bieden. Hiervoor kunnen scholen bij Finaal Educatie terecht. We kijken samen met de school naar de beste manier om de bijlessen vorm te geven. Finaal Educatie is een professionele organisatie met een heldere structuur, waardoor de school zich geen zorgen hoeft te maken over de indeling en administratie. Door het gebruik van lesoverzichten kan de voortgang van de leerlingen gemakkelijk gemonitord worden en krijgt de school een goed inzicht in de inhoud van de bijlessen. De lessen worden verzorgd door jonge professionals en in kleine klassen. Hierdoor krijgen de leerlingen goede begeleiding en persoonlijke aandacht.

 

WAAROM FINAAL EDUCATIE?

  • Kleine klassen
  • Lesoverzichten
  • Vrije inloopuren
  • Hoogopgeleide begeleiders
  • Gepast materiaal

 

Voor het voortgezet onderwijs

Scholen weten vaak goed welke leerlingen extra ondersteuning kunnen gebruiken en in welke vakken. Samen met Finaal Educatie kunnen scholen afstemmen waar de leerlingen behoefte aan hebben en ze aan de juiste begeleider koppelen. Finaal Educatie biedt bijlessen in de meeste schoolvakken, waardoor leerlingen in meerdere vakken bijles kunnen krijgen.

 

Voor het primair onderwijs

Bassischolen kunnen bij Finaal Educatie terecht voor bijlessen en citotrainingen. Leerlingen kunnen bijlessen volgen met klasgenoten die een vergelijkbaar niveau hebben. In deze kleine klassen kunnen ze gericht werken, waardoor eventuele achterstanden snel weggewerkt worden. Wanneer leerlingen van dezelfde school samen in een bijlesklas zitten, kan de bijles goed aansluiten op de lesmethodes die op school gebruikt worden. Deze continuïteit is fijn voor de scholen én voor de leerlingen zelf.

Samenwerkingspartners

+10 jaar ervaring

Al meer dan 10 jaar bieden wij onderwijsondersteuning.

3

Groep

4

Groep

5

Groep

6

Groep

7

Groep

8

Groep

Selecteer groep en bekijk ons aanbod